Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

День пам’яті Героїв Небесної Сотні відзначається щороку 20 лютого згідно з Указом Президента України від 11 лютого 2015 року. Саме в цей день шість років тому під час Революції Гідності протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнув свого апогею.

Небесна сотня – це Господні діти
Послало небо в допомогу нам.
Це дуже важко – ніде правду діти
Протистояти нашим ворогам.

Небесна сотня – це посланці Бога
За нас віддали всі своє життя.
І в них біла лише одна дорога –
Пішли навіки в майбуття!

Народ їх буде пам’ятать віднині,
схиляти голову в журбі.
А вороги нехай загинуть!
Не буде горя хай тобі!

Хай процвітає наша Україна,
Підніме голову з руїн!
Бо хто на неї посягне віднині
Загине від меча і він!

На базі навчально-практичного центру “Арт-студія краси” проводилося навчання за короткотривалою програмою “Візажист з нуля”. Навчання стало можливим завдяки партнерам проєкту  Empowering Women In Rivne Region.

Вітаємо наших хлопців та дівчат з перемогою у змагання!!!!

Професія “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування” набуває все більшої популярності. Сьогодні на уроці виробничого навчання наші електрики здобули навики за темою “Монтаж електропроводки та освітлювальних електроустановок. Підключення датчика руху”

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x