День пам’ять Героїв Небесної Сотні

В День Героїв Небесної Сотні у бібліотеці Рівненського професійного ліцею для учнів відбувся урок мужності «Хоробрі серця» та перегляд документального фільму «Майдан» Сергія Лозниці, який розповідає про ті сумні події, які навічно увійдуть в історію України, очима шістьох людей, які або самі були учасниками тих подій або активно долучалися до волонтерського руху, або чиї рідні і близькі стали Героями Небесної Сотні.

Молоде покоління повинно розуміти, що війна почалась саме тоді, а Герої Небесної Сотні стали тими хоробрими воїнами, які втратили своє життя за правду, за справедливість і свободу України. Під час уроку учні також мали змогу більше дізнатися і про наших земляків, жителів Рівненщини, які стали героями, поклавши своє життя на майдані 2014-го року.

Пам‘ятаймо…

На базі навчально-практичного центру “Арт-студія краси” проводилося навчання за короткотривалою програмою “Візажист з нуля”. Навчання стало можливим завдяки партнерам проєкту  Empowering Women In Rivne Region.

Вітаємо наших хлопців та дівчат з перемогою у змагання!!!!

Професія “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування” набуває все більшої популярності. Сьогодні на уроці виробничого навчання наші електрики здобули навики за темою “Монтаж електропроводки та освітлювальних електроустановок. Підключення датчика руху”

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x