День Української Державності

«Ми — молода родина зі славетної династії Київської Русі – України. З роду засновників. Роду хрестителів. З хороброго роду. Мудрого роду. Козацького роду. Ми не сироти й не знайди. Ми нащадки могутньої країни, яка була центром Європи, — сказав Зеленський, виступаючи на Майдані в серпні 2021-го з нагоди 30-ї річниці незалежності. — Тут починалося православ’я, тут взяла початок старослов’янська мова, правонаступницею якої є сучасна українська мова. Тут почалась і наша державність. Зародження нашої державності ми будемо відзначати в день розквіту нашої державності – у день Хрещення Київської Русі – України».

На базі навчально-практичного центру “Арт-студія краси” проводилося навчання за короткотривалою програмою “Візажист з нуля”. Навчання стало можливим завдяки партнерам проєкту  Empowering Women In Rivne Region.

Вітаємо наших хлопців та дівчат з перемогою у змагання!!!!

Професія “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування” набуває все більшої популярності. Сьогодні на уроці виробничого навчання наші електрики здобули навики за темою “Монтаж електропроводки та освітлювальних електроустановок. Підключення датчика руху”

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x