День пам’яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого в Україні на державному рівні вшановують День пам’яті Героїв Небесної Сотні, згадуючи найтрагічніші дні масових розстрілів протестувальників під час Революції Гідності 2013–2014 років. 

У день памяті Героїв Небесної Сотні учні Рівненського професійного ліцею долучились до виховного заходу «Закарбовані в історії…» приуроченого до вшанування важливих подій сучасної історії України.

Небесна Сотня – це перші герої російсько-української війни, які трагічно поклали життя за право на свободу і за любов до України. Разом з учнями пригадали події, які привели до одного з наймасовіших протестів та, згодом, жорстоких вбивств більш як сотні людей, які бажали кращого майбутнього для своєї держави.

На базі навчально-практичного центру “Арт-студія краси” проводилося навчання за короткотривалою програмою “Візажист з нуля”. Навчання стало можливим завдяки партнерам проєкту  Empowering Women In Rivne Region.

Вітаємо наших хлопців та дівчат з перемогою у змагання!!!!

Професія “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування” набуває все більшої популярності. Сьогодні на уроці виробничого навчання наші електрики здобули навики за темою “Монтаж електропроводки та освітлювальних електроустановок. Підключення датчика руху”

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x