Вітаємо з Днем працівників освіти

В дні початку золотої осені прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти!

Всіх нас об’єднує головна мета нашої спільної праці – допомагати молоді пізнати навколишній світ, здобути необхідні знання, а найголовніше – проявити таланти, набути моральні й духовні цінності та обрати вірний життєвий шлях. Наша глибока повага Вам, дорогі колеги, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України.

Бажаємо міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! Хай над Вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого Ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання. Невичерпної наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів!

З професійним святом!

Для учнів Рівненського професійного ліцею09 жовтня 2024 року було проведено захід ” Як долучитись до команди патрульних, служити і захищати”

До міжнародного Дня людей похилого віку  вихователем гуртожитку Рівненського професійного ліцею Логвин О.С. 04 жовтня 2024 року було проведено виховну годину на тему: “Шануймо старість”.  Головною метою виховного заходу було виховувати в учнів повагу до людей похилого віку, любов і шану до бабусь і дідусів, увагу до одиноких, самотніх жителів, почуття доброти та милосердя, жалості та чуйності, […]

У ліцеї відбувся фінал з міні-футболу. Вітаємо переможців!!!

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x