Відкритй урок з Фізичної культури

09 лютого 2024 року відбувся відкритий урок з фізичної культури у групі №6  за темою: «Волейбол», який провів викладач фізичної культури Дубнюк Анатолій Олексійович.

Основною метою заняття було: формування ключових компетентностей учнів засобами гри в волейбол, сприяння розвитку координації рухів, розвиток швидкісно – силових якостей, гармонійний розвиток природних здібностей та психічних якостей; використання засобів фізичного виховання в організації здорового способу життя.

Протягом уроку учні вдосконалювали техніку нападального удару, повторювали прийоми передачі м’яча двома руками зверху та знизу; розвивали швидкісно – силові якості координації рухів, дисциплінованості, сміливості, впевненості у своїх силах.

Здобувачі освіти активно працювали на уроці і показали високий рівень засвоєння практичних навичок при виконанні вправ. Упродовж усього уроку панувала доброзичлива атмосфера, гарний настрій, завдяки чому кожен здобувач освіти відчував себе переможцем.

На базі навчально-практичного центру “Арт-студія краси” проводилося навчання за короткотривалою програмою “Візажист з нуля”. Навчання стало можливим завдяки партнерам проєкту  Empowering Women In Rivne Region.

Вітаємо наших хлопців та дівчат з перемогою у змагання!!!!

Професія “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування” набуває все більшої популярності. Сьогодні на уроці виробничого навчання наші електрики здобули навики за темою “Монтаж електропроводки та освітлювальних електроустановок. Підключення датчика руху”

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x