Всеукраїнський тиждень професійної освіти

22-26 листопада 2021 року у нашому ліцеї стартує Всеукраїнський тиждень професійної освіти

Програма тижня:

  • Відкриття тижня професійної освіти
  • Популяризація професій Верстатник широкого профілю, Електрогазозварник. Рихтувальник кузовів, Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування.
  • Челендж – “Моя професія престижна тому, що……”
  • Майстер клас “Заплети косу”
  • Регіональний відбір Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності “WorldSkills Ukraine – 2021”
  • Популяризація професій “Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Водій автотранспортних засобів (категорії В, С)”, “Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування (на автомобільному транспорті). Монтувальник шин”, “перукар (перукар-модельєр). Візажист. Манікюрник”
  • Челендж – “Профтех – це сучасно”
  • Підбиття підсумків Всеукраїнського тижня професійної освіти

Говорячи про професійну освіту ми маємо на увазі сукупність певних знань та відповідних практичних умінь, які знадобляться в процесі роботи в певній галузі. Якісна освіта дає змогу найкращим чином використовувати набуті під час навчання теоретичні знання на практиці в різних сферах трудової діяльності.

На базі навчально-практичного центру “Арт-студія краси” проводилося навчання за короткотривалою програмою “Візажист з нуля”. Навчання стало можливим завдяки партнерам проєкту  Empowering Women In Rivne Region.

Вітаємо наших хлопців та дівчат з перемогою у змагання!!!!

Професія “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування” набуває все більшої популярності. Сьогодні на уроці виробничого навчання наші електрики здобули навики за темою “Монтаж електропроводки та освітлювальних електроустановок. Підключення датчика руху”

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x