Щиро і від усього серця вітаємо з Новим 2022 роком

Вже зовсім скоро прийде Новий 2022 рік — рік Тигра. Це означає, що настав час підготувати для рідних, коханих, друзів та колег щирі привітання з цим святом. 

Бажаю, щоб цей рік подарував багато приводів для радості та щасливих моментів. Нехай збудуться заповітні бажання, нехай у всіх справах вам щастить! Залиште всі негаразди позаду і цієї новорічної ночі повірте в диво, адже коли у щось віриш, воно обов’язково збувається!

На базі навчально-практичного центру “Арт-студія краси” проводилося навчання за короткотривалою програмою “Візажист з нуля”. Навчання стало можливим завдяки партнерам проєкту  Empowering Women In Rivne Region.

Вітаємо наших хлопців та дівчат з перемогою у змагання!!!!

Професія “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування” набуває все більшої популярності. Сьогодні на уроці виробничого навчання наші електрики здобули навики за темою “Монтаж електропроводки та освітлювальних електроустановок. Підключення датчика руху”

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x