Протидія торгівлі людьми та безпечне працевлаштування

2 лютого на базі нашого закладу відбулися інформаційні семінари для учнів з протидії торгівлі людьми та з безпечного працевлаштування.

Під час семінарів учасники онайомилися із темою та особливо з ресурсами 527. Пройшли квест з безпечного пацевлаштування https://quest.stoptrafficking.org/ та напрацювали правила безпечного працевлаштування.

Семінар відбувся в рамках проєкту «Забезпечення комплексного реагування з метою захисту осіб, постраждалих від торгівлі людьми, експлуатації чи ґендерно зумовленого насильства у Рівненській області»

Проєкт втілюється за фінансування Бюро гуманітарної допомоги та Програми протидії торгівлі людьми Агентства США з міжнародного розвитку USAID Ukraine – USAID Україна у партнерстві з Представництвом Міжнародної організації в Україні IOM Ukraine

Вітаємо наших хлопців та дівчат з перемогою у змагання!!!!

Професія “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування” набуває все більшої популярності. Сьогодні на уроці виробничого навчання наші електрики здобули навики за темою “Монтаж електропроводки та освітлювальних електроустановок. Підключення датчика руху”

Сьогодні на уроці виробничого навчання наші майбутні автослюсарі опанували тему “Технічне обслуговування двигуна (система змащення)”

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x