Особливості використання Інтернет ресурсів для підготовки та проведення дистанційних уроків

11 січня у Рівненському професійному ліцеї відбулося офлайн-заняття з розвитку навичок педагогів нашого закладу. Під час заняття методист НМЦ ПТО у Рівненській області Людмила  Мосійчук ознайомила викладачів та майстрів виробничого навчання закладу з пропозиціями сучасних Інтернет-платформ для дистанційної освіти педагогів, було розглянуто можливості  нових освітніх онлайн-ресурсів, які можна використовувати як  для навчання учнів, так і для створення засобів дидактичного мультимедійного супроводу уроків.

На базі навчально-практичного центру “Арт-студія краси” проводилося навчання за короткотривалою програмою “Візажист з нуля”. Навчання стало можливим завдяки партнерам проєкту  Empowering Women In Rivne Region.

Вітаємо наших хлопців та дівчат з перемогою у змагання!!!!

Професія “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування” набуває все більшої популярності. Сьогодні на уроці виробничого навчання наші електрики здобули навики за темою “Монтаж електропроводки та освітлювальних електроустановок. Підключення датчика руху”

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x