Конкурс фахової майстерності за професією “Електрогазозварник”

В четверг 22 грудня 2022 на базі Рівненського професійного ліцею відбувся конкурс професійної майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти за професією “Зварник” 👨‍🏭. Учні мали можливість випробувати📸 сучасні зварювальні напівавтомати і апарати для MMA від” ESAB- Україна”.

Переможцями І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Електрогазозварник» стали:

І місце –  Цеона Олег;

ІІ місце – Кузьмич Іван;

ІІІ місце – Бережний Микола.

Вітаємо переможців!!!!

На базі навчально-практичного центру “Арт-студія краси” проводилося навчання за короткотривалою програмою “Візажист з нуля”. Навчання стало можливим завдяки партнерам проєкту  Empowering Women In Rivne Region.

Вітаємо наших хлопців та дівчат з перемогою у змагання!!!!

Професія “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування” набуває все більшої популярності. Сьогодні на уроці виробничого навчання наші електрики здобули навики за темою “Монтаж електропроводки та освітлювальних електроустановок. Підключення датчика руху”

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x