День пам’яті та примирення

8 та 9 травня в Україні згадують про страшні події 76-річної давнини, які принесли багато горя в українські родини. Ці дні присвячені всім жертвам Другої світової війни. 8 травня відзначається День пам’яті і примирення, а сьогодні святкується День Перемоги. 9 травня 1945 року о 00:43 за Києвом Німеччина підписала Другий акт про капітуляцію.

Вітаємо з Днем Перемоги –

Зі світлим, легендарним святом

Колись солдати, дякувати Богу,

Її дістали за ціну багату.

З нами разом до вічного вогню

Прийдуть наші онуки й діти,

Щоб вшанувати ветеранів сивину,

Щоб низько до землі вклонитись.

На базі навчально-практичного центру “Арт-студія краси” проводилося навчання за короткотривалою програмою “Візажист з нуля”. Навчання стало можливим завдяки партнерам проєкту  Empowering Women In Rivne Region.

Вітаємо наших хлопців та дівчат з перемогою у змагання!!!!

Професія “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування” набуває все більшої популярності. Сьогодні на уроці виробничого навчання наші електрики здобули навики за темою “Монтаж електропроводки та освітлювальних електроустановок. Підключення датчика руху”

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x