День Вишиванки у Рівненському професійному ліцеї

Усе навколо завмирає,

Коли вдягаю вишиванку

Лиш серце радісно палає,

Мов промінь сонця на світанку.

Коли вдягаю вишиванку

Немов в любові признаюся,

Своїй країні ніжно й палко

Я щиро Богу помолюся.

Українська вишиванка для співробітників та учнів Рівненського професійного ліцею як генетичний код нації, збереження багатовікової традиції нашого народу. Одягнувши вишиванки колектив продемонстрував своє ставлення до національної святині, що символізує собою і несе в собі духовне багатство, символ здоров’я і краси, щасливої долі і родинної пам’яті, любові і вірності, святковості, оберіг,  високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь, що не переривається віками.

І хоч кажуть, що патріотизм не на грудях, а в душі, одягаючи вишиванку не можна залишитися байдужим, а хочеться гордо заявляти усім навколо – ми українці і цим пишаємося!

На базі навчально-практичного центру “Арт-студія краси” проводилося навчання за короткотривалою програмою “Візажист з нуля”. Навчання стало можливим завдяки партнерам проєкту  Empowering Women In Rivne Region.

Вітаємо наших хлопців та дівчат з перемогою у змагання!!!!

Професія “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування” набуває все більшої популярності. Сьогодні на уроці виробничого навчання наші електрики здобули навики за темою “Монтаж електропроводки та освітлювальних електроустановок. Підключення датчика руху”

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x