Вітаємо з Різдвом Христовим!!!

Різдво – це особливе і тихе сімейне свято. Очікування першої зірки, що сповістила про народження Божого Сина, перетворюється в очікування дива і казкових перетворень.

Бажаємо на Різдво теплого полум’я біля каміна, любові та затишку в домашній атмосфері, коли з полум’я стрибають дрібні яскраві іскорки надії, коли теплі долоні рідних вселяють віру в щасливе майбутнє, а зверху Господь благословляє щастям!

Сьогодні на уроці виробничого навчання наші майбутні автослюсарі опанували тему “Технічне обслуговування двигуна (система змащення)”

До Міжнародного дня пам’яті жертв рабства та трансатлантичної работоргівлі учні Рівненського професійного ліцею долучились до виховного уроку-діалогу і спробували відповісти на питання: Хто може стати жертвою работоргівлі у сучасному світі? Як стають сучасними рабами? Які є види рабства сьогодні? Ознайомившись із історичними фактами та офіційною статистикою, разом перерахували основні застереження, які варто прийняти до уваги, […]

Сьогодні на уроці виробничого навчання здобувачі освіти за професією “Електрогазозварник. Рихтувальник кузовів” відпрацювали практичні навики з теми “Напівавтоматичне зварювання стикових з’єднань”.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x