Бій під Крутами – подвиг і трагедія

29 січня в Україні відзначається річниця бою під Крутами, який для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність.

Завдяки звитязі та сміливості українських воїнів ворожий наступ більшовиків на Київ було зупинено на декілька днів. У цей час відбувалися переговори між Українською Народною Республікою і країнами Четверного союзу. 9 лютого 1918 року Брестський мирний договір було підписано. Він означав визнання самостійної Української Народної Республіки суб’єктом міжнародних відносин.

Бій під Крутами став боєм за майбутнє України.

На базі навчально-практичного центру “Арт-студія краси” проводилося навчання за короткотривалою програмою “Візажист з нуля”. Навчання стало можливим завдяки партнерам проєкту  Empowering Women In Rivne Region.

Вітаємо наших хлопців та дівчат з перемогою у змагання!!!!

Професія “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування” набуває все більшої популярності. Сьогодні на уроці виробничого навчання наші електрики здобули навики за темою “Монтаж електропроводки та освітлювальних електроустановок. Підключення датчика руху”

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x