Благодійна акція до дня святого Андрія

Щороку на передодні свята Св. Андрія, усі свідомі українці, які роблять все, аби наблизити нашу Перемогу, готують “Вареники на передову”!

Здобувачі освіти групи 11, Рівненського Рівненський професійний ліцей також долучилися до благодійної акції та передали на фронт вареники та млинці з різними начинками, салат, пиріжки, печиво та консервацію, щоб підтримати наших захисників, які знаходяться в окопах та від яких залежить наш спокійний сон.

Передали листівки та прапор зі словами вдячності, підтримки  та віри в ЗСУ і нашу Перемогу.

Ми виховуємо гідне покоління і їм дійсно ” болить наша УКРАЇНА💛💙

Професія “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування” набуває все більшої популярності. Сьогодні на уроці виробничого навчання наші електрики здобули навики за темою “Монтаж електропроводки та освітлювальних електроустановок. Підключення датчика руху”

Сьогодні на уроці виробничого навчання наші майбутні автослюсарі опанували тему “Технічне обслуговування двигуна (система змащення)”

До Міжнародного дня пам’яті жертв рабства та трансатлантичної работоргівлі учні Рівненського професійного ліцею долучились до виховного уроку-діалогу і спробували відповісти на питання: Хто може стати жертвою работоргівлі у сучасному світі? Як стають сучасними рабами? Які є види рабства сьогодні? Ознайомившись із історичними фактами та офіційною статистикою, разом перерахували основні застереження, які варто прийняти до уваги, […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x